Steven Schotsman

Mijn naam is Steven Schotsman. Mijn bedrijf, Schotsman Timmerwerken is gespecialiseerd in het maken van meubelen op maat en het aftimmeren van interieurs.

Door jarenlange ervaring zijn wij in staat om mee te denken en te adviseren over materiaalkeuze, ontwerpen, stijlen en probleemoplossingen.

Sinds 11-11-2011 zijn wij verhuisd naar een groter pand in Broek op Langedijk. Wij hebben nu een kleine showroom waarin wij een impressie kunnen laten zien van de meubelen en kleurstalen die wij afleveren. Klanten kunnen voelen en zien hoe de kwaliteit is van het meubel dat zij voor ogen hebben.

Dus mocht u op zoek zijn naar een meubel met een bepaalde vorm en/of maat en dit niet kunnen vinden, neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U zult zien dat een op maat gemaakt meubel helemaal niet duur hoeft te zijn.

U bent ook van harte welkom in onze werkplaats/showroom op het adres Kosterij 13-15 te Broek op Langedijk. In verband met dat we niet altijd aanwezig zijn raden wij u aan om even van te voren te bellen zodat teleurstellingen voorkomen kunnen worden. 06-51809476.